Счетоводни и фанансови услуги

Ние знаем какво е необходимо за стартирането, развитието и успеха на всеки един бизнес. Спокойствието, коректността, качеството, професионализма и конфиденциалността са само част от нашите приоритети, към които се стремим и успяваме да постигнем в обслужването на нашите клиенти.

Нашият екип се стреми да Ви осигури необходимото спокойствие по отношение на счетоводната и данъчна отчетност. Деловите връзки с нашите клиенти се крепят на професионализъм, коректност, точност и лоялност ..

Без значение какъв е размерът на фирмите, които обслужваме, ние полагаме еднакви усилия в работата си. Клиентите ни са еднакво важни. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и неговата специфична дейност , съобразяваме се с характерните и нестандартни нужди му нужди. Всеки клиент е уникален сам по себе си и заслужава професионално и коректно бизнеспартньорство.

Доверявайки се на опитът ни в сферата на счетоводството, данъците и финансите, Вие ще получите висококачествени счетоводни и консултантски услуги подчинени на най- добрите счетоводни практики и компетентна консултация свързана с динамично променящата се нормативна база и своевременно практическо решение на достъпна цена. Ние не само регистрираме и осчетоводяваме документите Ви, но предлагаме своевременна информация и консултация с цел взетото от Вас решение да бъде най-доброто.

Отстъпки

  • Новорегистрирани търговци, започващи собствен бизнес. Първите 3 месеца размера на месечните плащания се намалява с до 30 %.
  • Предлагаме на всички наши настоящи и бъдещи клиенти следната възможност: при сключване на договор за цялостно счетоводно обслужване с фирма или физическо лице, на които сме били препоръчани от Вас, Вие ще получите комисионна по договора до 50% от едномесечна такса за счетоводно обслужване по този договор.
  • При сключени договори за счетоводно обслужване с един собственик за други негови фирми до 30% отстъпка за всяка следваща фирма.